Sami Yaffa julkaisee ensimmäisen soololevynsä “The Innermost Journey to Your Outermost Mind” (Vallila Music House)

03.09.2021

Sami Yaffa on tehnyt ainutlaatuisen uran muusikkona niin Suomessa kuin maailmallakin. Ensin kotimaassa Pelle Miljoonan bändissä ja sen jälkeen Hanoi Rocks -yhtyeen alkuperäisjäsenenä, jossa Yaffa eli kansainvälisen rockmuusikon uraa kaikilla mausteilla.

Onneksi miehelle on riittänyt soittajapestejä myös Hanoin jälkeen: Joan Jett and The Blackhearts sekä Hanoi Rocksin esikuva, glam rockin kantabändeihin kuuluva New York Dolls olivat vuosien ajan Yaffan yhtyeitä ennen kuin tämä vuonna 2009 perusti vanhan Hanoi Rocks -kumppaninsa Michael Monroen kanssa yhteisen bändin.

Tämä yhteistyö jatkuu edelleen, mutta nyt Yaffa julkaisee musiikkia myös omissa nimissään. Sami Yaffan pitkän uran ensimmäinen sooloalbumi The Innermost Journey To Your Outermost Mind julkaistaan perjantaina 3.syyskuuta Suomessa Vallila Music Housen ja kansainvälisesti Cargo Recordsin toimesta.

KUUNTELE LEVY TÄSTÄ!

"Tässä on istuttu kuin superkärpänen kuumalla kivellä odottaen levyn ilmestymistä. Päätös tehdä soololevy tuli itsellenikin aika puskista ja on ollut pitkähkö matka päätyä tähän pisteeseen, mut "Better late than never" right!? Toivon mukaan nautitte levystä yhtä paljon, kun mä nautin sen tekemisestä!", Yaffa kertoo.

"Olen aina digannut sellaisia bändejä kuin The Clash ja Rolling Stones. Ne soittavat kantria, funkia, reggaeta ja rock`n`rollia, ja kuulostavat silti itseltään koko ajan. Samaa monipuolisuutta halusin myös omalle levylleni. Pohja on kuitenkin rock`n`rollissa. Sitä en peittele", Yaffa jatkaa.

Albumilta on lohkaistu toistaiseksi kaksi singleä, keväällä ilmestynyt The Last Time ja pari viikkoa sitten julkaistu Down at St. Joe's.

Levyn julkaisun jälkeen Yaffa lähtee yhtyeineen 11 keikkaa kattavalle Suomen kiertueelle. Yhtyeeseen kuuluvat Yaffan lisäksi Janne Haavisto (rummut ja taustalaulu), Linde Lindström (kitara ja taustalaulu) sekä Burton (koskettimet ja taustalaulu).


SAMI YAFFA TOUR 2021

24.9. Jyväskylä/Lutakko

25.9. Lahti/Finlandia-klubi

1.10. Oulu/45 Special

2.10. Nivala/Tuiskula.

13.10. Helsinki Tavastia

14.10. Tampere/Tullikamarin Klubi

15.10. Turku/Logomon Teatro

16.10. Hämeenlinna/Suisto

22.10. Kouvola/House of Rock

29.10. Joensuu/Kerubi

30.10. Tuusula/Krapin paja


LINKS TO GET THE ALBUM


Sosiaalinen media: 

www.instagram.com/samiyaffaofficial

www.facebook.com/sami.yaffa

Levy-yhtiö:

Vallila Music House
www.vallilamusichouse.fi

Lisätietoja:

Sami Rikala
sami.rikala@sonymusic.com
puh. 0400 766 879

Keikat:

Olli Vartiainen
keikkaolli@gmail.com
puh. 040 966 523